Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

WELCOME TO LARSSON & LANGE GREEN

Look Great. Feel Amazing. Be Green.

Larsson & Lange Green är vår första certifierade Grön Salong där vårt mål är att du skall kunna få den look du vill ha, utan belastning på miljö och hälsa. Vi tar nu steget in i den gröna världen utan att tumma på den kreativitet och kvalitet vårt varumärke och våra erfarna stylister står för.
Vi har i stort sätt samma stora utbud på våra tjänster som på våra andra salonger vare sig du behöver bli fin för partyt, eventet eller bara klippa dig!

Läs mer om Grön Salong

ÖPPETTIDER

Månd / Tis / Ons / Tors / Fre 9-18
Lördag 9-14

 

OM VÅRA BEHANDLINGAR OCH PRODUKTER


FÄRGNING

Vi arbetar uteslutande med giftfria hårfärger. Växtfärgen och vår syntetiska hårfärg vårdar och bygger upp håret, därför ger dessa färger heller ingen typ av strukturskada på håret. Är du ute efter maximal täckförmåga rekommenderar vi den syntetiska färgen för bäst resultat. Det går självklart att färga ljusare hos oss. Vi jobbar dels med en blekning som resultat-mässigt liknar en konventionell blekning, men där skadliga kemikalier ersatts med mildare alternativ men även med lerblekning som innehåller rasul-lera.


HÅRVÅRD

Alla produkter vi använder, från färger till styling, är ekologiska så långt som möjligt med ingredienser som är genomgående allergivänliga. Ingen av våra färger innehåller någon typ av ammoniak, resorcinal eller PPD.


STYLING

Vår strävan är att hålla våra stylingprodukter så rena som möjligt från skadliga ämnen.

Kontakta oss gärna om du vill ha mer information!


 

"What we think, we become"

Buddha

 
KONTAKTA OSS!

 

040-91 71 00

Regementsgatan 66, Malmö

info@larssonlange.se

 • Facebook
 • Instagram
 • Lina Bengtsson. Finns på Salong Green from. 24/2
  Lina Bengtsson. Finns på Salong Green from. 24/2
  Top Stylist
 • Johanna Spaak. Finns på Salong Green from. 24/2
  Johanna Spaak. Finns på Salong Green from. 24/2
  Top Stylist
 • Jenny Kronblad
  Jenny Kronblad
  Salon Manager/Top Stylist
 • Nanna Roslund
  Nanna Roslund
  Stylist
Boka tid