Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

HISTORIA

1991 - året då allting började. Ricard Larsson och Håkan Lange träffas för första gången. Båda upplever att frisörbranschen styrs av likformighet och de bollar fritt förändringsidéer. Ricard och Håkan går snabbt från ord till handling och den första Larsson & Langesalongen är snart ett faktum.

Visionen var att skapa en extraordinär hårvårdskedja med innovativ design, kvalitet, service och engagemang som bas. Dessa kärnvärden har alltsedan 1991 genomsyrat alla delar av verksamheten.

Den personliga utvecklingen hos stylisterna liksom ett hållbart långsiktigt resultat skulle garanteras genom ett kreativt samarbete med kollegor, leverantörer och kunder.

Det var så Larsson & Langes ”success story” och en av Sveriges mest framgångsrika hårvårdskedjor skapades. Varumärket Larsson & Lange omfattar idag:

• Tio salonger, varav tre stycken i barberkedjan the Barber, på A-lägen med ca 50 anställda stylister

• Hårvårdsserien Larsson & Lange Hairwear

• Utbildningsenheten Larsson & Lange Education

• Larsson & Lange Webshop

Ricard Larsson & Håkan Lange vann entreprenörspriset Entrepreneurial Excellence for Salon Leadership, på Global Salon Business Awards i Hollywood, 2008. Detta var ett internationellt erkännande och även ett kvitto på att deras idéer var rätt för att framgångsrikt driva en hårvårdskedja.

Boka tid