Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Vi söker en ny stjärna till vår salong i Skanör!

Efter vår positiva start söker vi nu ytterligare en medarbetare till vårt rutinerade team för anställning på vår salong i Skanör. Du är en duktig frisör som är sugen på utmaningar, vill testa något nytt, är kreativ, positiv och driven.

VI ERBJUDER
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning 
Anställning: 100%
Lön: Enligt kollektivavtal (frisöravtalet). Möjlighet till extra bonus.
Förmåner: Friskvård, fortbildnings och utbildningsmöjligheter genom Larsson & Lange Education.

 

Maila personligt brev + CV till: jobs@larssonlange.se

Jobba hos oss

Vill du utvecklas i vårt spännande team? Vi tar kontinuerligt emot och läser ansökningar!

Gillar du som vi att göra andra människor nöjda?

Är du en person som alltid vill ge det där lilla extra, är passionerad i ditt arbete och älskar att kommunicera med människor?

Vill du vara en viktig del i ett sammansvetsat team?

Har du glimten i ögat och älskar att bjuda på dig själv

Hör av dig, vi söker ständigt nya medarbetare - som dig!

Larsson & Langes filosofi bygger på tre grundvärden; kvalitet, service och engagemang. Vårt mål är att alltid ge kunden så hög kvalitet som möjligt, kanske är det förklaringen till vår framgång.

Sedan starten på Spångatan i Malmö 1991 har vi öppnat ytterligare sju salonger: vid Södertull och vid Östertull i centrala Malmö, Västra Hamnen i Malmö, Helsingborg, Lund och i Skanör. Vi är cirka 45 anställda som behärskar allt inom klippteknik, färgning, permanent, uppsättning och make-up. Genom seminarier, utbildningar och visningar håller vi oss uppdaterade kring det senaste inom hår.

Om du längtar efter att arbeta i ett inspirerande och spännande företag, skicka ett personligt brev + CV till oss på jobs@larssonlange.se

Boka tid