Prisnivåer:
Junior Stylist
Stylist
Top Stylist
Master Stylist

Information om våra prisnivåer och prislista finns på avdelningen prislista.
 
 Till Prislista


Personal i Malmö / Triangeln


 
Maria Sörmlind
Humoristisk kreatör som fixar både hår och make-up på Salong Triangeln sedan år 2000. Älskar att laga mat och frossar konstant i nya recept. Har svårt för att sitta still och tenderar att bli kvar länge när hon reser bort. Salon Manager sedan sommaren 2010.
 
Top Stylist
 
   

 

Camilla Pregart
Fashionista från Malmö som har berikat Salong Triangeln sedan år 2006. Skicklig stylist som kan konsten att kombinera sitt klädintresse med trender inom hår och make-up. Har Köpenhamn som sitt Mecka och far dit för inspiration och uteliv så ofta hon kan. Lever på rosa moln.
 
Top Stylist

Delvis tillbaka från föräldraledigheten. 
Det går att hitta tider dels på nätet eller ringa och boka.

 
   

 

Cindy Adielsson
Handplockades under sin utbildning som praktikant till Salong Södertull vintern 2010. Anställdes våren 2011 på Salong Triangeln. Har tidigare arbetat som hårstylist vid sidan om sina studier. Genuint modefreak som lätt får folk att skratta.
 
Stylist

Förädrarledig.

 

 
   

 
Johanna Lindskog
Ödmjuk och stabil smålänning som har verkat på Salong Triangeln sedan år 2005. En pysslig individ med känsla för de små detaljerna såväl privat som yrkesmässigt. Engagerad frisör som tidigare har arbetat som Cut Tecnician i L&L Education.
 
Top Stylist
 
   

 
Linda Lundgren
Aktiv individ som kom till Salong Triangeln våren 2010. Kommer något i Lindas väg så gör hon något av det. Älskar att skapa i både färg och form varför målning är ett intresse. Energiknippe från Lidköpingstrakten som tidigare har arbetat som frisör i Göteborg.
 
Top Stylist
 
   


 

Maddy Strub
Omtänksam kreatör som har bidragit med sin stora erfarenhet till Salong Triangeln sedan år 2004. Hyser stor kärlek för sitt jobb men när hon lämnar salongen lägger hon mycket tid på familj och vänner. Rödtott som gillar sin cykel väldigt mycket.
 
Top Stylist

 
   


 

Madelene Skoog
Piteåfödd frisör vars varma hjärta bultar extra hårt för stadsdelen Möllevången i Malmö. Började som praktikant på Salong Triangeln år 2008. Har därefter ambitiöst visat framfötterna genom att bland annat assistera under Education. Ordinarie anställd sedan sommaren 2011
 
Stylist

 
   

 
Rebecka Kato
Entusiast som sedan år 2009 har förgyllt Salong Triangeln. Har tidigare arbetat med frisörutbildningar. Arbetar inom L&L med såväl Education som med stylingkvällar för elever. Brinner för begreppet kreativitet. Älskar att arbeta fram rätt stil till rätt personlighet.
 
Top Stylist
 
   

 

Jessika Skabek
Äkta Malmöit med hjärtat på rätt plats. En livsnjutare i högsta grad som uppskattar god mat och dryck. Har tidigare arbetat som make-upartist. Sedan ankomsten till Larsson & Lange kombinerar hon sin passion för make-up med sin passion för hår.
 
Top Stylist & Make-up Artist

Delvis tillbaka från föräldraledigheten.
Det går att hitta tider dels på nätet eller ringa och boka.

 
   


 


 


  » Följ oss på Facebook » Nyhetsbrev » Kontakta Oss  © 2014 Larsson & Lange AB, All rights reserved.